foradia subscriutegrat

Caixa Ontinyent impulsa l’esport amb l’Ontinyent Club Bàsquet

L'entitat financera ha signat un conveni amb el club per a dos temporades per tal de ser el seu patrocinador a les escoles i a la pedrera de l'equip

Caixa Ontinyent i l’Ontinyent Club Bàsquet han signat un conveni de col·laboració que té com a objectiu potenciar i impulsar la pràctica d’aquest esport en la localitat. Aquest acord tindrà una durada de dos temporades i en ell s’inclou el patrocini de les escoles i la pedrera de bàsquet, per tal de fomentar el bàsquet entre els més joves.

A més dels tres equips senor, en el club hi ha 10 equips federats de diferents categories, i dos escoles de bàsquet als centres educatius, i tots ells participen en lligues federades. També s’organitzen activitats per a impulsar aquest esport, com per exemple, competicions amateurs, jornades de portes obertes, torneig per a diferents edats, formació per a entrenadors, programa de prevenció de lesions i de la cura de la salut dels esportistes, i sobre alimentació saludable, entre molts altres.

El president de l’Ontinyent Club Bàsquet, Elu Mancebo, ha donat les gràcies a Caixa Ontinyent pel seu suport, i ha indicat que: “No és la primera vegada que unim forces, però, ara fem un pas més. Per a nosaltres és un orgull poder comptar amb Caixa Ontinyent, una entitat amb el qual compartim valors, ja que treballem per a fer Ontinyent una ciutat més compromesa i igualitària. Continuarem creixent i formant a jugadors i persones perquè el bàsquet és molt més que un esport”.

Per la seua part, el president de Caixa Ontinyent, José Pla, ha destacat que “fomentar la pràctica esportiva és impulsar la formació, la disciplina, la sociabilitat, i l’educació, d’ahí el nostre suport als clubs esportiu en general, i al club de bàsquet en particular. Aquest és el valor incalculable de la nostra obra social, una actuació amplia i variada, formada per xicotetes accions com aquesta, on el que és important són les persones, l’esport i la ciutat i que fan possible els clients amb la seua confiança”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *