foradia ivace

L’IES Jaume I d’Ontinyent guardonat amb el premi Sapiència

Aquest premi l'atorguen les cinc universitats públiques valencianes, i dos de les més importants de les privades, i en el cas de l'institut ontinyentí ha sigut pel treball de les estudiants de Batxillerat Humanístic, Alejandra Gandia i Nieves Pérez

L’IES Jaume I d’Ontinyent ha guanyat el premi Sapiència, gràcies a les alumnes de Batxillerat Humanísitc, Alejandra Gandia i Nieves Pérez, i està basat en l’àrea d’Arts i Humanitats. Aquest treball es titula ‘La felicidad en ruinas: Vincent van Gogh’, i parla sobre el problema de les malalties mentals i el suïcidi entre la joventut. A partir del cas real del pintor, aquestes estudiants han analitzat com és l’univers mental de les persones joves i tracta d’ajudar-les en la prevenció del suïcidi, una qüestió que cada vegada preocupa més en la societat, i més després de la pandèmia.

El premi Sapiència és un reconeixement que atorguen les cinc universitats públiques del País Valencià (Universitat de València, Universitat Politècnica de València, Universitat d’Alacant, Universitat Jaume I de Castelló, Universitat Miguel Hernández), i dos de les universitats privades del territori (Universitat Catòlica de València, i la Universitat CEU Cardenal Herrera).

El dia 22 d’octubre, a les 10:30h, els estudiants rebran aquest premi en la Universitat d’Alacant, on es presentaran els 30 treballs finalistes.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *