foradia subscriutegrat

El Campus d’Alcoi de la UPV podria oferir nous graus

El Grau en Enginyeria de Tecnologia, Disseny i Moda Tèxtil serà una realitat per al curs 2024-2025, però a més a més, des de València se sol·licitarà la incorporació dels Graus d'Intel·ligència Artificial i del doble Grau d'ADE i Dret

La Universitat Politècnica de València s’està plantejant incorporar en el futur nous graus al campus d’Alcoi. Un dels quals es voldria implantar és Dret, que s’inclouria dins dels dobles graus. També s’ha pensat incorporar el Grau d’Enginyeria en Intel·ligència Artificial.

Per altra banda, el que si que és una realitat, és que la junta de govern de la Universitat Politècnica de València, ha completat els tràmits perquè el Grau d’Enginyeria de Tecnologia, Disseny i Moda Tèxtil es puga impartir en el curs 2024-2025.

Aquests estudis són una petició expressa dels empresaris i empresàries de la zona de les comarques centrals, ja que un dels sectors més potents d’aquest territori és precisament el tèxtil.

Per la seua part, Pau Bernabeu, director del Campus d’Alcoi de la UPV, ha valorat que aquests anuncis “demostren el total suport del rectorat i de la UPV per fer créixer el nostre Campus i per oferir a la Societat aquells graus que demanda. Que s’incorpore Dret i Intel·ligència Artificial en la nostra universitat és una excel·lent notícia. Confiem que es consolide i materialitze la iniciativa”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *