foradia subscriutegrat

El Centre Ovidi Montllor acull noves activitats durant aquesta setmana

Per una banda, Jordi Raül Verdú presentarà el seu llibre 'El Robatori de Benimassot', i per altre, es durà a terme una nova sessió del taller 'Música en Família'

El Centre Ovidi Montllor està sempre acollint diverses activitats a la seua seu, i concretament durant aquesta setmana, hi haurà dos dies amb programació.

Per una banda, el dijous 16 de novembre se celebrarà la presentació del nou treball de l’escriptor alcoià Jordi Raül Verdú, que ha adaptat la novel·la de Manel Arcos, ‘El Robatori de Benimassot’ al públic infantil. Aquest treball compta amb les il·lustracions d’Anna Gisbert, i s’ha fet amb motiu del 150 aniversari dels fets que es conten en aquesta història. I és que, en febrer de 1874, una quadrilla de 34 roders es van plantar a Benimassot amb la finalitat d’assaltar els més rics del poble mentre estaven a la missa de les 6 del matí. Aquest va ser un fet únic que mai s’havia produït al territori valencià.

L’endemà, serà el torn d’una nova activitat del Centre Ovidi Montllor. En aquest cas serà una nova sessió del taller ‘Música en Família’, que se celebrarà a les 18h. L’activitat serà dirigida per Mamen Vercet que és Treballadora Social i té un Màster en Musicoteràpia per la UCV. En aquests tallers les famílies podran treballar com reforçar el vincle familiar, expressar les emocions o estimular l’àmbit cognitiu i físic gràcies diferents dinàmiques que es realitzaran amb instruments, cançons, música, moviment, percussió corporal o relaxació. Per a participar no serà necessari tenir cap coneixement musical, sols fer la inscripció al correu info@tamboretsdecarabassa.com o al telèfon 667927942.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *