foradia cdturisme

Presentació del llibre Gaianes-Xàtiva

• El Centre Cultural Ovidi Monllor acull este dijous 3 i divendres 4 de desembre la presentació de dos llibres • ‘Un sepulcre de lletres minúscules’ de Silvestre Vilaplana i ‘Gaianes-Xàtiva, un viatge sense tornada’ de Manel Arcos • Ambdues presentacions comptaran amb la presència dels autors

Cartell (5)

El Centre Cultural Ovidi Monllor acull esta setmana la presentació de dos obres de distinta temàtica.

‘Un sepulcre de lletres minúscules’ parla de la situació vital desesperada de vuit persones que es troben en una casa. Tots ells han acceptat un tracte amb un misteriós personatge quan les circumstancies han estat tan extremes que no han trobat cap altra eixida. L’autor, Silvestre Vilaplana parlarà de la seua novel·la amb la intervenció de Jordi Tormo. L’acte tendra lloc el dijous 3 de desembre a les 19:45h.

Per altra banda, el bandolerisme valencià amb l’atracament a la sucursal del Banc d’Espanya a València és un dels molt fets que recull el llibre ‘Gaianes-Xàtiva, un viatge sense tornada’. L’obra es presenta de la mà de Vicent Luna este divendres 4 de desembre a les 19:45h amb l’actuació de Martí Jover i l’autor de l’obra Manel Arcos.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *