foradia subscriutegrat

L’Ajuntament de Cocentaina es llança a les xarxes socials

A més de crear un compte oficial a Instagram, el consistori també ha habilitat un canal de difusió perquè les notícies arriben a tots els contestans i contestanes

L’Ajuntament de Cocentaina està treballant en fer arribar tota la informació a la ciutadania, i per això està fent una sèrie d’accions. Fa poc temps l’Ajuntament va arribar a Instagram, amb un compte oficial on es comparteix tot el que passa, i ara, s’ha posat en marxa el canal de difusió de Whatsapp, on es publicaran tota classe d’actes culturals, esportius, o socials, així com informació important perquè la ciutadania puga conéixer tot el que passa al poble d’una forma ràpida, directa i pública.

El canal també garanteix la protecció de dades de tots els integrants, així com la seua seguretat. Per a poder accedir sols s’ha de fer clic en aquest enllaç.

Per la seua part, l’alcalde de la localitat, Jordi Pla, ha assegurat que “el nou govern ha decidit crear aquest canal de difusió perquè la nostra màxima prioritat és la transparència i la informació. D’aquesta manera, obrim una nova finestra a la participació ciutadana, a la difusió de tots els actes del nostre poble i sempre garantint un servei de notícies de confiança. Per això, anime a tota la ciutadania a formar part i estar informada”.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *