foradia pressupostparticipatiualcoi

Que parlen les xarxes: Cartell de Festes 2.0

• Dark Vader, Camilo Sexto, Torrente, el boig de la pel·lícula ‘El Resplandor’, les tortugues ninja, Mr.Bean, Rajoy, Íñigo Errejón, Pablo Iglesias, el negre del whatsapp, un caragol, un emotiono, Nico Terol, Ovidi Moltllor... una aplicació exclusiva que serveix per personalitzar el cartell al teu gust

parlen les xarxes cartellEl Cartell de Festes d’aquest any no ha deixat indiferent a ningú. Potser la seua virtut més destacable no siga el fet de conjugar tradició (reminiscències de l’Alcoi industrial) amb actualitat (noves tecnologies); ni la simbiosi entre experiència (el cos de Sant Jordi) i joventut (la cara de Sant Jordiet).

El seu caràcter interactiu ha sigut una de les seues facetes causants que es parle tant d’ell i es difonga, d’una peculiar manera, per les xarxes socials. I és que la disposició del muntatge, concretament l’insert de la foto del Sant Jordiet, ha fet possible que qualsevol persona que vullga represente simbòlicament ni més ni menys que al patró d’Alcoi, Sant Jordi.

De fet s’ha elaborat una aplicació exclusiva que serveix per personalitzar el cartell al teu gust: ‘Cartellitza’t’. Amb aquesta aplicació pots llevar la cara del San Jordiet i posar la teua, la del teu veí o la de qualsevol personatge celebre. És a dir, qualsevol pot ser el protagonista de la Festa: tot un avanç social metafòric.

En aquest sentit, a banda d’amics, coneguts i familiars (inclús s’ha vist a Sant Jordi amb la cara d’alguna mascota familiar), han sigut diversos els personatges cèlebres que, gràcies a l’ocurrència de qualsevol, han tingut l’honor de representar a Sant Jordi i ser el protagonista de les Festes d’Alcoi. Ací un exemple:

parlen xarxes cartellAltres dels afortunats de representar a Sant Jordi, el patró que va salvar un dia la ciutat d’Alcoi de la barbàrie han sigut: Dark Vader, Camilo Sexto, Torrente, el boig de la pel·lícula ‘El Resplandor’, les tortugues ninja, Mr.Bean, Rajoy, Íñigo Errejón, Pablo Iglesias, el negre del whatsapp, un caragol, un emotiono, Nico Terol, Ovidi Moltllor… La veritat és que jo no m’himagine a alguns d’aquests personatges fent la tasca de rescatar a Alcoi, més aïna tot el contrari. Encara que potser alguns sí…

En qualsevol cas, es tracta de donar pas a la Festa, i que millor forma de fer-ho que enginyant desbarats com aquests?

Font: Rodrigo Paños./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *