foradia subscriutegrat

Continua la programació amb motiu de la Setmana de la Ciència

El Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València continuarà fent activitats fins al dia 25 de novembre

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València està vivint la tradicional Setmana de la Ciència, que enguany ha arribat a la vintena edició. Fins al dia 25 de novembre s’ha preparat una àmplia programació d’activitats amb conferències, una degustació gastronòmica, o una ruta per Alcoi.

Concretament, a la vesprada del 22 de novembre se celebrarà al Restaurant L’Escaleta l’activitat ‘Tragos con historia: Un maridaje de vino y arqueología’ de la mà d’Ignasi Grau i Alberto Redrado. Pel que fa al dia 23, a les 10:30h, l’IVAM CADA Alcoi acollirà la conferència de Santiago Arribas titulada ‘El telescopio de James Webb: Un gran avance en la exploración del universo’. El dia 24, també a l’IVAM CADA Alcoi i a la mateixa hora que el dia anterior serà el torn de la xarrada ‘Tecnologías cuánticas: un sueño o una realidad’, impartida per Juan Ignacio Cirac. Finalment, el dia 25 de novembre, a les 9:30h, la Setmana de la Ciència culminarà amb la Ruta dels Fumerals Industrials d’Alcoi, amb Ramón Molina, Gabriel Guillem i Josep Maria Segura.

Vicent Díez, director de la Setmana de la Ciència ha assegurat que: “Estem molt contents de la bona acceptació que han tingut les activitats de la Setmana de la Ciència. Ja no s’entén la investigació científica sense la difusió social, a tota classe de públic. Per això, animem a participar en les activitats que queden fins al 25 de novembre, ja que són oportunitats úniques per endinsar-se en molts dels reptes als quals s’enfronta la humanitat en l’actualitat i que canviaran el nostre món”.

Aquesta setmana és organitzada pel Campus d’Alcoi de la UPV, i compta amb la col·laboració de la Càtedra ‘Alcoi Cuitat del Coneixement’ de l’Ajuntament d’Alcoi, l’Obra Socials Caixa Ontinyent i Multiscan Technologies.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *