foradia subscriutegrat

Campanya “exprés” dels Bons Consum a Alcoi

Els bons podran adquirir-se i gastar-se des del 28 de novembre al 11 de desembre als comerços adherits. Cada usuari podrà adquirir un màxim de 140 euros per persona, dels quals es pagarà el 50%

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Alcoi ha anunciat que va a llançar-se una nova campanya de Bons Consum. En aquesta ocasió serà diferent de la resta, ja que el període de temps en el qual es podran utilitzar aquests bons serà més curt que en altres edicions.

Des del dia 28 de novembre a l’11 de desembre la ciutadania podrà adquirir i gastar aquests bons. Hi haurà disponibles de 20, 50 i 100 euros, arribant a un màxim de 140 euros per persona, dels quals els consumidors pagaran sols el 50%.

Aquesta campanya compta amb un pressupost total de 478.000 euros, dels quals la meitat corresponen a la part subvencionada per la Diputació d’Alacant, i la resta, pels mateixos usuaris que adquireixen els bons. Segons han informat des de l’Ajuntament d’Alcoi, i basant-se en les dades de les anteriors campanyes, s’estima que l’impacte econòmic siga d’uns 800.000 euros.

A la web que hi ha fent clic en aquest enllaç es podran aconseguir de forma telemàtica, i veure tots els comerços adherits a la campanya, però, a més a més, també hi haurà un dia de venda presencial per a persones majors o amb discapacitat el dia 30 de novembre de 10 a 14h a l’oficina de Comerç ubicada al carrer Sant Francesc, 38.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *