foradia subscriutegrat

L’Ajuntament planifica amb cada centre escolar per aconseguir-los un entorn segur

Treballen de la mà la regidoria d’Educació, de Mobilitat, Seguretat i els Centres Educatius d’Alcoi. Guanyar Alcoi va fer una moció realitzant aquesta proposta

L’Ajuntament d’Alcoi està treballant amb tots els centres escolars de la ciutat des de principi de curs per aconseguir que tinguen un entorn amable que garantisca la seguretat de l’alumnat i les seues famílies, especialment en les portes d’accés i d’eixida. Aquesta proposta va ser llançada per Guanyar Alcoi en el Ple Municipal i va ser recolzada per tots els grups excepte Vox que es va abstindre..

Estan treballant conjuntament tres regidories, ja que és un tema transversal que afecta tant la regidora d’Educació, com a la de Mobilitat i la de Seguretat. A principi de curs es va demanar a cada centre educatiu que facilitaren un informe explicant la seua problemàtica i necessitats, perquè el pla de centres escolars segurs es farà adaptat a les necessitats de cada col·legi, atés que cada cas és diferent.

S’ha creat una comissió amb personal de les tres regidories que hem comentat anteriorment, que ja s’ha reunit amb els 5 centres que tenen una problemàtica més gran i estan consensuant les possibles solucions seguint les indicacions del personal tècnic de l’Ajuntament per solucionar els problemes que es plantegen. La intenció és anar actuant al llarg del curs amb l’objectiu d’aconseguir en els pròxims mesos actuar en els voltants de tots els centres que ho necessiten. Entre d’altres possibles solucions estan plantejant restringir l’horari d’aparcament davant dels centres educatius o fer canvis en la forma d’aparcament, entre molts altres, segons informen des de l’Ajuntament.

«Des de l’Ajuntament d’Alcoi i des de la regidora d’Educació en col·laboració amb les regidores de Mobilitat i Policia estem treballant per planificar amb cada un dels centres escolars per tal d’aconseguir un entorn segur. Treballem de forma individualitzada en cada centre educatiu perquè cada un planteja diferents problemes, i per tant diferents solucions que el personal tècnic del nostre Ajuntament, que està altament qualificat i sobradament preparat, resoldrà de la millor manera possible de forma consensuada i faran que tots els centres educatius de la ciutat tinguen un entorn segur», ha manifestat el regidor d’Educació, Alberto Belda.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *