foradia subscriutegrat

Guanyar demana que es prenguen mesures per a evitar més accidents de trànsit al túnel del Salt

Van presentar aquesta qüestió al Ple, el govern la va acceptar i es sol·licitarà a la Diputació d’Alacant mesures de seguretat per a reduir la velocitat en aquest tram

El grup municipal Guanyar Alcoi va presentar al Ple un prec en el qual demanen que es prenguen mesures per a evitar accidents de trànsit al túnel del Salt, que va ser acceptat pel govern municipal i amb això es sol·licitarà a la Diputació d’Alacant, que té les competències, mesures de seguretat viària per a evitar que es continuen sumant nous accidents. La regidora de Guanyar Alcoi, Mari Carmen Paredes, puntualitza que “col·locar dispositius per a reduir la velocitat dels vehicles que circulen ajudaria a la reducció d’accidents concentrats i a la conscienciació del risc”.

Són nombrosos els accidents de trànsit que se succeeixen de forma reiterada en el tram de carretera comprés entre el túnel del Salt i la Protectora d’Animals, recorden des de Guanyar Alcoi i apunten que “l’escassa visibilitat de la corba que hi ha a l’eixida del túnel en direcció a Alcoi i la velocitat amb què circulen els vehicles, que solen sobrepassar el límit de velocitat tot i estar ben senyalitzat converteixen eixe tram en un perfecte escenari d’accidents de trànsit”, assenyala la regidora Mari Carmen Paredes. “S’ha convertit en un perill de seguretat viària que preocupa especialment, entre altres, als veïns del Baradello i el Sargento, i a molts ciutadans i ciutadanes que es desplacen als seus llocs de treball a altres poblacions fent eixe trajecte diàriament”, explica Paredes. La imatge està extreta de la web de Guanyar Alcoi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *