foradia subscriutegrat

Ja es prepara el Trofeu Filaes, que tindrà lloc el 29 i 30 de març

S’ha celebrat una reunió al Centre d’Esports, on es va arribar a acords i es van tractar propostes que queden en estudi


Ja està organitzant-se el Trofeu Filaes, que tindrà lloc el 29 i 30 de març, i recentment s’ha celebrat una reunió per perfilar diferents qüestions, que va tindre lloc al Centre d’Esports.

Es van dur a terme diferents acords, com que en cas d’empat en categories adultes es tinga en compte els gols a favor, i que en veterans s’adopte la normativa de la lliga pel que fa a l’edat, és a dir que puguen jugar 3 persones d’entre 32 i 35 anys, havent de tindre la resta 35. També es va acceptar per unanimitat una proposta de la filà Maseros perquè els inscrits en futbol 7 veterans també puguen estar en futbol sala sénior, i es va atendre una petició de la filà Ligeros perquè hi haja un vestuari femení per al futbol sala tal com ja hi ha per al bàsquet.

En la reunió també es va parlar d’una proposta de Primers Trons per reduir les competicions amb menys filaes participants i portar totes les competicions al poliesportiu, deixant de jugar-se el bàsquet a San Vicente de Paúl, reduint-se el pàdel a una parella per filà i eliminant modalitats com la cursa camp a través i la cursa de bicicletes de muntanya. Es va acordar que la proposta s’hauria de treballar i concretar amb temps i planificar-la per a la pròxima edició, segons informen des de l’Ajuntament.

El regidor d’Esports, Alberto Belda, va recordar que tot i ser una competició que uneix festa i esport cal tindre en compte que no es poden entrar ‘litros y litros’ als pavellons, i que les botelles i gots de vidre poden suposar un perill. També va explicar que el darrer any va haver-hi problemes d’aforament en omplir-se fins i tot les escales, cosa que no pot passar pel perill que comporta. Per la seua banda, el vocal de l’Associació de Sant Jordi, Tomás Cantó, va explicar que aquest any s’ampliaria la cobertura del segur dels participants.

El passat any el Trofeu Filaes va augmentar la seua participació fins als 1.617. Les competicions amb més filaes van ser petanca amb 27, pàdel amb 26 i futbol sala sénior amb 25. La cursa camp a través va ser la quarta competició amb més participants 22, seguida de la cursa de bicicleta de muntanya i el bàsquet amb 15 filaes participants.

Continuen aquesta classificació de modalitats amb més filaes participants el futbol 7 veterans amb 13 i tenis taula amb 12. Les competicions d’infantils van tindre 11 filaes, cadet 10, juvenil 8 i aleví 7, sent aquesta l’única que va baixar respecte als darrers anys. La pilota valenciana va tindre 6 filaes participants. 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *