foradia subscriutegrat

La Glorieta reuneix a milers de Juniors de les comarques

• El dia Junior és una activitat anual en la qual els centres Juniors de l'Alcoià, el Comtat i la Vall d'Albaida es reuneixen a una ciutat per a dur endavant diferents activitats

Dia Junior la glorieta

Entre xiquets monitors i families prop de 1000 persones van participar al dia Junior que es va celebrar al centre d’Alcoi. El dia Junior és una activitat anual en la qual els centres Junior de cada vicaria es reuneixen a una ciutat per a dur endavant diferents activitats. En aquest cas, van vindre a Alcoi, Juniors de l’Alcoià, el Comtat i la Vall d’Albaida.

El punt d’encontre dels joves juniors va ser la Glorieta, encara que van recórrer diferents carrers del centre de la ciutat, d’aquesta manera donaven a conèixer el centre històric d’Alcoi.  Va estar present en la jornada i va rebre un obsequi per part dels organitzadors en agraïment a la tasca realitzada des de l’Ajuntament María Baca, regidora de Joventut. La regidora va donar les gràcies a aquest col·lectiu i va animar als monitors a seguir amb la seua tasca, que és molt important en el dia a dia.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *