foradia subscriutegrat

Un total de 920 persones han utilitzat la sala d’estudi impulsada per la regidoria de Joventut

El regidor Carles Sansalvador ho qualifica d’èxit i ha anunciat que la sala d’estudi tornarà a obrir durant el pròxim període d’exàmens

Un total de 920 persones han fet ús de la sala d’estudi que ha estat oberta del 18 de desembre al 26 de gener, en les dependències del Centre Cervantes Jove (CCJ) i que ha estat impulsada per la regidoria de Joventut d’Alcoi per “oferir un espai adequat perquè les persones estudiants prepararen els seus exàmens”, com assenyala el regidor de Joventut, Carles Sansalvador.

La sala d’estudi ha comptat amb un horari ampliat fins a la 1 de la matinada entre setmana i també ha estat disponible els caps de setmana. De fet, l’horari nocturn ha sigut utilitzat per quasi el 10% dels usuaris de l’espai i durant els caps de setmana l’assistència ha superat les 170 persones. També, com ha explicat el regidor, les vesprades han sigut la franja horària amb major ús de les instal·lacions i molts dels dies l’assistència ha sigut pràcticament màxima, superant-se les 50 persones.

Sansalvador ha comentat que “s’ha demostrat que aquest servei era necessari a la ciutat d’Alcoi” i ha assegurat que “la sala tornarà a obrir en el pròxim període d’exàmens”. Per això, ha comentat que des de Joventut ja treballen en el calendari d’obertura, que s’anunciarà durant els pròxims mesos.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *