foradia subscriutegrat

Més de 500 estudiants han participat en la celebració del Dia Escolar de la No-Violència i de la Pau

Els actes van tindre lloc a la Glorieta i a l’Ajuntament d’Alcoi

El dimarts 30 de gener es va celebrar el Dia Escolar de la No-Violència i de la Pau i al voltant de 525 escolars van participar en els actes organitzats pel departament municipal d’Educació, amb les Escoles Associades UNESCO d’Alcoi.

El primer dels actes va ser a La Glorieta, on es va reflexionar al voltant de la situació de les persones refugiades a través de la figura de Pau, Nadia Nadim, refugiada afgana per causa del règim talibà i actual figura internacional de futbol femení. Els escolars van decorar una silueta d’un xiquet/xiqueta amb els braços oberts, feta amb cartó i que representa l’acollida a les persones refugiades. Aquestes siluetes es van disposar al parc de la Glorieta per a decorar l’espai en una proposta artística dissenyada per l’Escola de Belles Arts.

Ja a l’Ajuntament va tindre lloc l’acte ‘Una pregunta per la Pau’. És una activitat adreçada a l’alumnat de Secundària (3r o 4t ). Cada centre va preparar preguntes que li van fer a Angélica Oriana Picado Quiñones, refugiada veneçolana.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *