foradia subscriutegrat

L’Ajuntament de Bocairent atorga 20 ajudes a esportistes locals

La convocatòria incrementarà la partida pressupostària en la pròxima edició

L’Ajuntament de Bocairent va tornar a convocar l’any 2023 les ajudes destinades a esportistes locals. En aquesta edició van resultar beneficiàries un total de 20 sol·licituds, les quals corresponen a disciplines diverses: ciclisme, natació, karate, pilota, etc. “És una ajuda modesta per a aquelles veïnes i aquells veïns que fan un esforç gran per a destacar en l’àmbit esportiu, en alguns casos fins i tot més enllà de la geografia pròxima”, afirma Joan Vañó.

El regidor d’Esports confirma la voluntat de l’equip de govern d’incrementar progressivament la partida pressupostària d’aquesta convocatòria: “Per a l’edició 2024 passarem de 3.000 a 4.000 euros i la idea és anar augmentant l’aportació”.

Vañó considera que “és important consolidar aquesta línia de subvenció, tant amb l’increment econòmic com amb la revisió de les bases”. En aquest sentit, el responsable municipal assenyala que proposarà tractar la qüestió en el pròxim Consell Municipal de l’Esport, amb l’objectiu de millorar el plantejament actual.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *