foradia subscriutegrat

La campanya ‘Grans de les Lletres’ divulga figures rellevants del segle XX

Ha estat posada en marxa per la Coordinadora pel valencià de l'Alcoià i el Comtat, i són quinze les personalitats que aniran difonent-se

La Coordinadora pel valencià de l’Alcoià i el Comtat ha posat en marxa la campanya ‘Grans de les Lletres’. Es tracta d’una iniciativa per a divulgar per les xarxes socials un cartell sobre una figura rellevant de les lletres del segle XX. Cada setmana, es publica una infografia molt visual, per a fomentar la lectura dels nostres autors.

La campanya es va estrenar amb Isabel-Clara Simó i continuà amb Enric Valor, Rosa Serrano, Carme Miquel o Vicent Andrés Estellés. En total, en són quinze les personalitats que aniran difonent-se.

La campanya es tancarà la setmana del 9 de març, en què tindrà lloc la II Trobada d’Escriptors de l’Alcoià i el Comtat a Cocentaina. La biblioteca acollirà l’exposició física dels cartells en gran format, com a inauguració de la Trobada.

En la campanya hi col·laboren Escola Valenciana, el Col·legi de Bibliotecaris de la Comunitat Valenciana i diversos ajuntaments, com ara Alcoi i Cocentaina.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *