Foradia

Muro acull la primera activitat per la Trobada d’Escoles en Valencià

• 150 persones participen a l’edició inaugural Muro Conta, una activitat prèvia a la Trobada d’Escoles en Valencià • Un esdeveniment que enguany tindrà lloc el 16 d’abril a la localitat de Muro • L’acte va ser una passejada per l’antic barri de la vila a mode de ruta històrica i literaria

trobades_escola_en_valencia_muro_ruta_conta

La localitat de Muro és l’encarregada enguany d’acollir la celebració de la Trobada d’Escoles en Valencià i va acollir amb èxit la primera de les activitats preludi d’este esdeveniment.

Més de 150 persones de tota la comarca van assistir a l’edició inaugural de ‘Muro Conta: Ruta històrica i literària’. La ruta és la primera de les activitats prèvies a la Trobada d’Escoles en Valencià que se celebrarà a Muro el 16 d’abril.

A la passejada pel barri antic de Muro van participar la historiadora Elia Gozálbez, els poetes Joan Jordà, Lluís García, Mercè Climent i Alba Vilaplana, a més a més dels mestres Josele Pasqual, Joanjo Pasqual i Manuel Pérez. El recorregut va estar amenitzat pels tabals i dolçaines del grup La Xafigà. En l’última parada, la pluja va sorprendre els assistents a la plaça Palau.

L’acte va estar organitzat per la Coordinadora pel Valencià (Escola Valenciana), la biblioteca i l’Ajuntament de Muro.

Davant l’èxit, han anunciat una nova edició de la ruta per a la Festa del Llibre, el 12 de juny. Fins aleshores, hi haurà presentacions de llibres, concerts de bandes, concerts de música en valencià, excursions i moltes més activitats.

Font: Redacció./

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *