foradia elgrat

El Club d’Amics i Amigues d’UNESCO Alcoi i la Coordinadora pel Valencià organitzen la VII edició de les Converses Gent de Lletres

Durant els divendres del mes de maig persones relacionades amb el món de la literatura assistiran a la Sala d'Actes del Campus d'Alcoi de la UA per a fer aquestes converses, que es podran seguir de forma presencial i virtual

El Club d’Amics i Amigues d’UNESCO d’Alcoi, juntament amb la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i El Comtat, han preparat la VII edició de les Converses Gent de Lletres, que cada divendres del mes de maig comptarà amb la presència de gent relacionada amb el món de la literatura.

La primera d’aquestes converses serà amb Pilar Tormo, amb una xarrada titulada ‘Ser mestra, una vida intensa’ el dia 7 de maig. La setmana següent, per al 14 de maig, ‘Trellat i literatura’ de la mà de Víctor Labrado i Joan Borja. La guanyadora del I Premi de Literatura Isabel-Clara Simó, Natàlia Gisbert, assistirà el dia 21 de maig, amb una conversa titulada ‘La passió de llegir i escriure’, i finalment, tancarà el cicle Alexandre Agulló el dia 28 de maig amb ‘Aprenent de persones’.

Els convidats parlaran sobre aquests temes, però tenint com a idea principal quina ha sigut la inspiració i com han plantejat els seus llibres.

Totes elles es realitzaran a la Sala d’Actes del Campus d’Alcoi de la UA, a les 19h. Es podrà assistir de forma presencial, encara que l’aforament de la sala serà limitat, i per tant, s’ha de reservar, i també es podrà seguir per videoconferència.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *