foradia subscriutegrat

La rotonda nord ja és una realitat

Reordena el trànsit d’aquesta entrada a Alcoi i permetrà impulsar una mobilitat sostenible

La rotonda nord ja és una realitat i l’obra està acabada i en servei, el que suposa complir amb una reivindicació històrica, sent una actuació molt demandada, especialment per l’empresariat del Polígon Industrial Cotes Baixes.

En la posada en marxa d’aquesta rotonda ha estat present la delegada del Govern, Pilar Bernabé, qui abans ha mantingut una reunió amb empresaris, així com polítics municipals encapçalats per l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, i representants empresarials i d’entitats, entre altres.

Aquesta infraestructura permet reordenar el trànsit de l’entrada a la ciutat pel nord, fent especial incidència en l’accés al polígon Cotes Baixes, i és també una infraestructura que impulsarà la mobilitat sostenible.

La construcció d’aquesta rotonda ha estat a càrrec del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, I va ser adjudicada per un milió d’euros, estant inclosa dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència Next Generation EU. Ha acabat abans del termini d’execució previst.

Al mateix temps s’ha treballat en la construcció del pas inferior en la rotonda, que connecta de manera directa, segura i funcional el Polígon de Cotes Baixes amb l’Avinguda Tirant lo Blanc, el carrer València i adjacents. Així mateix, permetrà millorar l’accessibilitat del polígon per als vehicles de mobilitat personal i vianants al fer permeable la connexió del polígon amb el carril bici existent al carrer València i Tirant lo Blanc.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *