foradia cdturisme

Avancen les obres per al nou carril bici

Des del dia 28 de març fins al 3 d'abril es durà a terme l'asfaltatge entre el pont de Maria Cristina i el pont de la Petxina

Els treballs per crear el nou carril bici continuen, i ara és el moment d’asfaltar el tram comprés des del pont de Maria Cristina i el pont de La Petxina. Aquest treball es farà des de hui, dia 28 de març, fins al pròxim 3 d’abril (previsiblement). Està previst que es comence des de L’Alameda, a l’altura del carrer Espronceda, i anar en direcció al pont de La Petxina. Després es farà en direcció al pont de Maria Cristina.

Per a poder fer aquestes actuacions serà necessari ocupar un dels carrils de circulació, tant en Els Alçamora, com en L’Alameda. L’ocupació serà puntual i anirà avançant a ritme de l’equip de treball. A més a més, des del consistori avisen que per tal de poder asfaltar els encreuaments amb els carrers Sant Isidro, Isabel La Catòlica, Poeta Joan Valls, i Anselm Aracil, serà necessari desviar la circulació de manera momentània. Aquests desviaments estaran senyalitzats amb antelació suficient per a minimitzar les molèsties, tant de la circulació, com del veïnat.

El projecte del carril bici, forma part de l’itinerari que s’està desenvolupant (2.900 metres=, que connectarà l’Avinguda País Valencià amb el Polígon de Cotes Baixes, recorrent Els Alçamora, l’Alameda Camilo Sesto, Juan Gil Albert, i el carrer València.

Les obres van ser adjudicades per 822.420 euros, i són finançades al 90% per les Ajudes a municipis per a la implantació de zones de baixes emissions i la transformació digital i sostenible del transport urbà, en el Marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de la Unió Europea, Next Generation EU.

A més a més, de manera paral·lela es pavimentaran part dels carrers Sant Sebastià, Alcoleja, Isabel La Catòlica i Anselm Aracil.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *