foradia subscriutegrat

Lola Ruiz: “M’encanta veure’l, el gaudisc molt com a públic”

A ‘El poble és savi’, ens comenta què suposa el Carnestoltes per a ella

Lola Ruiz té clar el que representa el Carnestoltes per a la població: “és molt positiu, moltíssima gent coneix aquest Carnestoltes i són molts el que venen a gaudir d’ell”. De fet, ella mateixa, quan vivia a Alcoi, anava a Muro a veure el Carnestoltes i ara que ja viu i treballa a Muro, i es sent d’aquesta població, encara ho té més a prop. “M’encanta veure’l, el gaudisc molt com a públic”.

I, és que té molt clar que les celebracions com el Carnestoltes, la Fireta o les Festes de Moros i Cristians “són un reclam turístic i fan que vinga més gent”. Per això, considera que són positives per a la població en general i també per a ella, “jo tinc un comerç, Claretta, i està a un lloc que la gent veu. Així que si ve turisme suposa que hi ha més públic potencial que puga veure el meu establiment i que poden comprar.

Preparar els aparadors amb motiu de les diferents celebracions és una qüestió que li agrada i que segur veurem en aquest nou establiment, “ara tinc una part d’outlet molt interessant, que combinem amb el que serà Claretta, dedicada a la moda de dona i als complements”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *