foradia subscriutegrat

Kevin: “és necessari que Alcoi faça projectes d’oci per als joves”

• Kevin i alguns dels seus amics van proposar a l’Ajuntament un projecte d’oci alternatiu que des de fa un temps s’ha fet realitat, el "Work street out" • Per a Kevin l’oci juvenil és molt important per a la vida dels joves, i considera que Alcoi no té la suficient oferta d’aquest tipus

L’actual era de la globalització està provocant transformacions al nostre entorn de gran envergadura. Vivim temps de canvis molt grans. La societat, tal com la coneixíem fa uns anys, ja no és la que era. Igual que les ciutats. L’Alcoi del present ja no és l’Alcoi de fa un parell de dècades: ha canviat molt.

I a mesura que la nostra ciutat i la nostra societat canvia, canvia també la nostra percepció de la realitat. Amb aquestes entrevistes hem volgut conéixer quina és la percepció que els veïns i veïnes d’Alcoi tenen de la seua ciutat.

Consideren els nostres entrevistats que Alcoi avança cap al futur o que, per contra, és una ciutat estancada? Quins són els aspectes que estan funcionant millor d’Alcoi? Quines són les seues manques? Alguna proposta de millora? Escoltem a la gent del carrer.

Kevin considera que Alcoi es troba en un moment de saturació d’obres i projectes en marxa: el Pont Fernando Reig, La Beniata, el Pont del Viaducte… Són infraestructures imprescindibles per a les comunicacions d’Alcoi que simultàniament estan reformant-se, cosa que “afecta negativament al trànsit de la ciutat, i en especial dels treballadors, que han de fer diferents rutes per a arribar al seu lloc de treball”.

Kevin i alguns dels seus amics van proposar a l’Ajuntament un projecte d’oci alternatiu que des de fa un temps s’ha fet realitat, el “Work street out” que es troba baix del parc de Cervantes. I és que per a Kevin l’oci juvenil és molt important per a la vida dels joves, i considera que Alcoi no té la suficient oferta d’aquest tipus: “és necessari que Alcoi faça projectes d’oci per als joves, els joves no tenen molta cosa a fer a Alcoi que no siga el Centre Comercial”.

Font: Rodrigo Paños./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *