foradia subscriutegrat

Barnasants torna al País Valencià i s’estrena amb Albert Pla

El concert inaugural tindrà lloc a Ondara el 16 de febrer, i el Festival torna a Alcoi el 10 de maig amb Maria del Mar Bonet

L’edició del Festival Barnasants al País Valencià ja està perfilada i seran al voltant d’una quinzena de concerts, a falta de què a mitjan febrer es presente la programació i es puga conéixer amb detall tot el que oferirà.

El que ja se sap és que Ondara acollirà el concert inaugural del Festival Barnasants al País Valencià, de la mà d’Albert Pla que presentarà ‘¿Os acordáis?’. Serà el divendres 16 de febrer a les 22.30 hores a l’Auditori Municipal d’Ondara i les entrades es poden adquirir online en www.barnasants.com i www.agendaondara.es.

Pel que fa a Alcoi, aquest any Barnasants torna a la ciutat i ho fa amb un gran concert, ja que serà Maria del Mar Bonet la que torne al Teatre Calderón el 10 de maig. Per al director del Festival, Pere Camps, és important que Alcoi torne a estar ahí, “des del principi va donar suport, va ser una seu molt potent i va deixar de ser-ho durant uns anys. Per això recuperar-la és important”. Per la seua banda, la regidora de Cultura, Elisa Guillem, assenyala que “hem apostat perquè ha format part de la nostra cultura i volem continuar estant ahí, és important”.

Barnasants és un projecte per Pere Camps quan l’any 1996, a les Cotxeres del Barri de Sants a Barcelona, va començar a programar recitals, quan la cançó d’autor passava pels seus pitjors moments. Han passat vora tres dècades i la perseverança d’aquest activista cultural ha teixit un festival confederal agermanat per la música al País Valencià, les Balears, l’Alguer o la Catalunya Nord, territoris que comparteixen llengua i cultura.

El Projecte cultural Barnasants Cançó d’Autor, doncs, va nàixer amb l’objectiu de donar impuls a la cançó d’autor, d’encarnar l’esperit i els valors que va representar el moviment de la nova cançó, de fer-la conéixer a les generacions més joves de manera que constituïsca un pont de comunicació amb les generacions anteriors i fomentar-ne la transmissió i l’escolta. 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *