foradia subscriutegrat

Alcoi, Cocentaina i Muro demanen millores en la línia de bus a València

El canvi d’empresa concessionària ha comportat unes modificacions que comporten nombrosos problemes als usuaris

Estació d’autobusos d’Alcoi.

Els Ajuntaments d’Alcoi, Cocentaina i Muro s’han posat en contacte amb la Generalitat, per tal de demanar millores per al servei d’autobús que uneix aquestes poblacions amb València. Un canvi d’empresa concessionària d’aquest servei, que depén de l’administració autonòmica, ha comportat modificacions que afecten negativament als usuaris.

Un augment considerable del temps de duració del viatge, reducció de les parades a les diferents poblacions i la falta d’informació estan entre les queixes dels usuaris.

Des de l’Ajuntament d’Alcoi han demanat una reunió urgent amb la Direcció General de Transports i Logística per a parlar sobre la línia d’autobús Alcoi-València i l’ús de l’Estació d’Autobusos. La reunió s’ha sol·licitat per demanar que s’amplie la informació sobre el servei, resoldre els dubtes sobre els abonaments i també per requerir que l’empresa que fa ús de l’Estació pague a l’Ajuntament d’Alcoi el corresponent cànon pel seu ús. A Alcoi, des del grup municipal de Guanyar Alcoi també havien alertat dels problemes amb el canvi d’empresa.

L’Ajuntament de Cocentaina ha enviat una carta a la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, encapçalada per Salomé Pradas, amb l’objectiu de revertir aquesta decisió tan negativa per a Cocentaina i les comarques centrals, i “trobar una solució efectiva que pose punt final a la problemàtica de les connexions que el Comtat porta arrossegant des de fa molts anys”, com expliquen.

Pel que fa a l’Ajuntament de Muro, l’alcalde ha remés també una carta a la consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, per traslladar-li el malestar i la preocupació dels murers i les mureres pel recent canvi de concessió i sol·licitant una reunió amb l’objectiu de trobar una solució efectiva a la problemàtica de les comunicacions que pateixen les comarques centrals.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *