foradia subscriutegrat

L’Almàssera de Millena ha tingut una campanya de l’oliva de rècord

S’han fet quatre milions de quilos d’oliva i els preus han sigut bons

Finalitzada la campanya de l’oliva, des de l’Almàssera de Millena fan una valoració positiva i el seu gerent, Josep Miquel Ferrando, assenyala que “ha anat bé, aquesta zona ha tingut una bona collita i els preus han sigut bons”. La campanya comença a mitjan octubre, a finals de gener ja estava pràcticament acabada, i explica que un mes que va ser molt bo va ser novembre.

Tant és així, que el gerent qualifica de ‘rècord’ la campanya, amb uns quatre milions de quilos, “una quantitat que no s’havia fet mai i a més ha coincidit amb preus més alts. Hi ha acompanyat tot”. El clima ha anat bé per a aquesta campanya de l’oliva, però tal com ara estan les coses, possiblement la pròxima campanya ja no serà tan bona, encara que caldrà esperar a veure com evoluciona.

A l’almàssera de Millena s’elabora el Travadell, oli verge extra de cultiu convencional procedent de la collita d’agricultors amb els quals treballen des de fa molts anys, així com Ecotravadell i Mil·lenàries, projecte conjunt d’Almàssera de Millena i Castell de la Costurera. També va la gent que vol fer-se oli de les seues pròpies olives i aquella que vol portar el fruit de la seua collita, sempre que siga recol·lectada directament de l’arbre, segons informen. 

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *