foradia cdturisme

Recta final per a les obres del parc de la Derrota de Bocairent

La renovació integral amplia la zona de jocs infantils i suma nous recursos com una pista esportiva o una tirolina

Les obres de renovació integral del parc de la Derrota de Bocairent encaren la recta final. De fet, està previst que finalitzen a mitjan mes de març després de cinc mesos d’execució i una inversió de 300.000 euros, que l’Ajuntament ha finançat a càrrec del pla d’inversions 2022-2023 de la Diputació de València.

L’actuació suposa una remodelació completa d’una de les zones verdes de referència per a la localitat. En aquest sentit, s’actua als paviments, els tancaments, el mobiliari urbà, les fonts, els banys públics, els jocs infantils i el sistema de reg i il·luminació. “És un projecte ambiciós que modernitza i enriqueix un dels parcs més utilitzats per les bocairentines i els bocairentins”, explica Ximo Carbonell.

El regidor d’Obres visitava recentment l’espai acompanyat de l’equip tècnic, el responsable de l’empresa i l’alcalde del municipi, Xavi Molina. En aquest marc, l’edil recordava que el projecte va comptar amb un procés de participació ciutadana, tant per part del veïnat en general com dels xiquets i les xiquetes a través del Plenari Infantil.

Precisament, fruit d’aquestes aportacions en la fase de disseny, les zones del parc dedicades als més menuts han guanyat protagonisme. I és que, segons indica Carbonell, “s’ha ampliat la zona de jocs infantils i s’han sumat nous recursos a les instal·lacions, com ara una pista esportiva o una tirolina”. No obstant això, “també s’ha concebut com un recinte intergeneracional, amb una àrea de descans amb elements biosaludables pensada per a les persones més majors”, afig.

Font: Redacció/


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *