foradia cdturisme

Es presenten 41 al·legacions a l’ordenança de peatonalització i ara es valoraran

L'Ajuntament d'Alcoi inclourà les propostes acceptades en un document únic que passarà als tallers participatius

Personal tècnic i regidors dels departaments de Participació Ciutadana, Mobilitat i Policia Local de l’Ajuntament d’Alcoi han analitzat les 41 al·legacions presentades durant el procés participatiu obert per a redactar la nova ordenança de conversió en zona de vianants, un període que s’ha prolongat del 29 de gener al 21 de febrer.

Durant aquest temps, els col·lectius i persones interessades han pogut consultar en la web municipal tant l’ordenança com l’estudi de conversió en zona de vianants, l’estudi de trànsit i el pla de mobilitat plantejat.

Així mateix, el passat 29 de gener es va celebrar una reunió en Àgora Alcoi, a la qual van ser convocats diferents grups d’interés de la ciutat, amb l’objectiu d’informar-los sobre el procés i les fases que el componen. El procés s’ha completat amb una campanya de comunicació en tots els mitjans locals, xarxes socials i expositors urbans, animant a la participació.

Les 41 al·legacions rebudes han sigut remeses per particulars, entitats i comerços, així com pel Consell Local de la Infància i l’Adolescència (CLIA), que també ha presentat una. Aquest dijous, 29 de febrer, tot el conjunt serà remés a les persones i col·lectius participants, mentre s’analitza la viabilitat tècnica de cadascuna d’elles.

A mitjan mes de març se celebrarà una reunió interdepartamental i totes les propostes seran publicades en la pàgina web de Participació Ciutadana, juntament amb els motius de la seua acceptació o rebuig, mentre s’utilitza tot aquest material per a elaborar un nou document únic amb el qual començarà a treballar-se en els tallers participatius.

El regidor de Mobilitat Ciutadana, Jordi Martínez, ha agraït les aportacions realitzades i subratlla que amb aquest procés participatiu “garantim que la redacció de la nova ordenança de mobilitat siga el més oberta i transparent possible, amb la intenció que tota la ciutadania compte amb la informació necessària i puga sumar-s’hi amb les seues propostes”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *