foradia cdturisme

S’exposen les fotos fetes pels joves que han realitzat el curs de la Cambra

Ha estat dirigit per Toni Miranda i el curs forma part del Programa PICE (Programa Integral de Qualificació i Ocupació)

Ha quedat inaugurada en la Cambra de Comerç d’Alcoi l’exposició de fotografia ‘Ja et cridaré’, resultat de l’esforç i la creativitat dels joves participants en el curs del PICE dirigit pel reconegut fotògraf Toni Miranda. Un curs, organitzat per la Cambra, dirigit a joves desocupats, amb l’objectiu de formar-los i acompanyar-los en la seua inserció laboral, que forma part del Programa PICE (Programa Integral de Qualificació i Ocupació).

Aquesta mostra, que recull prop de 20 obres inspirades en totes aquelles preocupacions i interessos de la gent jove, està oberta fins al pròxim 31 de març, en la planta baixa de la seu de la Cambra de Comerç d’Alcoi.

La Sala d’actes de la Cambra de Comerç d’Alcoi va acollir l’acte d’inauguració de la mostra en la qual s’albira el talent emergent dels joves fotògrafs i va comptar amb suport institucional i social, amb la presència del president de la Cambra, Pablo de Gracia, l’instructor del curs Toni Miranda, i representants d’institucions locals, incloent-hi l’Ajuntament amb la regidora de Turisme, Lorena Zamorano, i la d’Infància i adolescència, Aroa Mira. 

Segons paraules del mateix Miranda, el curs “ha estat ple de talent i entusiasme per part dels joves, que s’ha plasmat també en els treballs finals que queden reflectits en l’exposició”. Segons el fotògraf, l’objectiu de “’Ja et cridaré’ és donar a conéixer a la societat alcoiana aquest talent i la gran feina dels joves, alhora que posen en relleu a través d’aquestes fotografies les seues preocupacions.

Alba, una de les alumnes participants del curs, va ser l’encarregada de posar veu a tots els seus companys. Va aprofitar el seu torn de paraula per a fer arribar el seu agraïment a la Cambra per donar-los l’oportunitat de participar en una formació en la qual han rebut formació específica sobre Fotografia, sobretot de la mà d’un professor expert i reconegut fotògraf com és Toni Miranda. 

La regidora Lorena Zamorano, per part seua, va posar en valor el treball realitzat pels estudiants i del seu professor. També la funció de la Cambra de Comerç per la realització d’aquests cursos de formació per a joves del programa PICE, “tan necessaris per a la formació i la inserció en el món laboral”. 

El president de la Cambra, Pablo de Gracia, va felicitar la gran faena realitzada per Miranda i per l’alumnat, i va convidar a la ciutadania a acostar-se a la seu de la Cambra per a gaudir de l’exposició, però també, per a conéixer la Cambra i tota l’oferta formativa, assessorament i serveis que brinda a empreses, emprenedors i joves. 

De Gracia també va agrair a tots els assistents pel seu suport i participació en aquest dia i va recalcar que “l’exposició és un testimoniatge del compromís de la Cambra amb la comunitat local, el desenvolupament artístic i la formació de joves talents”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *