foradia cdturisme

L’IES Andreu Sempere continua sense saber quan comença la reforma i ampliació del centre

Estan solucionant-se qüestions del projecte, una vegada revisat per l’Ajuntament

L’IES Andreu Sempere continua esperant una reforma necessària des de fa 20 anys. Les últimes informacions indiquen que l’Ajuntament ha revisat el projecte per a portar endavant les actuacions de reforma i ampliació i que s’ha informat negativament per Arquitectura, segons ens explica el director del centre, Jesús Martínez, el que comporta que ara tinguen un termini per modificar aquestes qüestions que ens porta cap a finals de març. Això comporta que ja s’estarà en un període crític per als terminis d’admissió i matrícula.

El director explica que “van passant els anys i la desesperació és màxima. Vivim amb una indefinició de no saber què passarà. Sorprén que sempre hi haja tanta cosa a rectificar, entenem que les coses es revisen i que tot estiga bé per no generar problemes, però no entenem el que està passant des de fa tant temps”. El centre va fent pel seu compte actuacions puntuals de millora que no tenen espera, el que suposa uns diners quan el que necessiten és que es porte a terme la reforma i ampliació prevista. “A l’IES Andreu Sempere tenim un projecte educatiu molt potent, un claustre que treballa molt, però ens falta l’espai adequat”. Ara, no es descarta alguna acció reivindicativa, com ja s’ha fet en altres ocasions, “la gent no entén què està passant”.

S’han complit ja dos anys des de la primera licitació dins del Pla Edificant de Conselleria, que va quedar deserta a causa de l’increment del cost dels materials i el transport. A partir d’ahí es va començar a treballar incloent actuacions que no estaven al primer projecte i que el centre demandava. S’ha duplicat el pressupost de quatre a més de huit milions. El director recorda que fa sis anys ja estava la memòria valorada del primer projecte, i que ara encara estan sense saber quan comencen les obres. 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *