foradia subscriutegrat

El Club d’Amics de la UNESCO d’Alcoi acull l’exposició ‘BiodiversitArt’ de l’alumnat de l’IES Andreu Sempere

Aquestes obres són el resultat de l'estada al centre Rafael Amorós, pintor i escultor d'Albaida, i es podran visitar fins a finals del mes de maig

L’alumnat de l’IES Andreu Sempere mostren les seues obres dins de l’exposició ‘BiodiversitArt’ al Club d’Amics de la UNESCO d’Alcoi. Treballs que es van realitzar durant el curs 2019-2020 en l’aula, però que per culpa de la pandèmia no s’havien pogut mostrar fins ara.

En aquestes obres han treballat també les mestres del centre Carmen, Mercè, Lliris, Imma, i Ana Maria, i a més han comptat amb la col·laboració del pintor i escultor d’Albaida, Rafael Amorós.

Des de 2017 es du a terme aquest projecte que ja ha comptat amb la participació de Jordi Peidro, Alissa (Maria Penalva), i durant aquest curs Herminia Martínez Pérez. Aquests artistes comparteixen durant uns mesos les seues experiències, “una porta oberta al món des d’on l’alumnat del batxillerat artístic i la formació professional bàsica comencen a gaudir i a experimentar, però també a guaitar el seu propi futur”, expliquen des de l’Andreu Sempere.

Ara, tot aquest treball es veu reflectit en l’exposició ‘BiodiversitArt’, que es podrà visitar fins a finals del mes de maig, de dimecres a divendres de 19 a 21h i els dissabtes d’11 a 13:30h.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *