foradia cdturisme

El col·legi Carmelites ofereixen visites guiades i personalitzades a les families

Els assistents coneixen tot el que ofereix aquest centre i el seu projecte

El col·legi Carmelites obre les portes a totes les famílies que estiguen interessades a conéixer qui són i què fan. I no només obrin ara les portes, sinó que “sempre estan obertes”, com explica Carlos Valls, coordinador de Secundària i responsable de comunicació i màrqueting, qui assenyala que tenen visites personalitzades i que al llarg de tot l’any van famílies a conéixer el centre i el projecte educatiu, si bé ara és més habitual perquè és l’època de concretar centre per als fills i filles.

Apunta que les persones que acudeixen a les visites al matí, “poden veure a l’alumnat a les classes, i és una imatge real de com funciona el centre”. Aquestes visites es poden concertar a la seua pàgina web o també a les diferents publicitats i cartells que han elaborat, a través d’un QR.

Sobre el projecte educatiu de Carmelites-Vedruna, que està reconegut, apunta que treballen en la importància de la persona, destacant l’acompanyament i les emocions, sent una escola integradora i inclusiva, educant en valors que serviran per a viure en societat. Són un centre molt familiar i obert, on s’esforcen per donar resposta a tots, i que disposen de diferents serveis i activitats. Ens explica que és una escola en la qual volen que totes les persones que entren per la porta es troben a gust, amb seguretat i en connexió, un centre que es preocupa i s’ocupa de la seua gent i que el principal objectiu es formar persones preparades, sensibles, crítiques i lliures.

L’oferta educativa va de 3 anys fins a completar la Secundària. Potencien el treball en equip, la resolució de problemes, aprendre a escoltar i a expressar i defendre idees, en definitiva, formar a persones per a viure en societat. 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *