foradia subscriutegrat

Els col·legis públics d’Alcoi organitzen les Portes Obertes

En l'última setmana del mes de març es podran visitar aquests centres de forma presencial per tal de conéixer les seues instal·lacions i la metodologia d'aprenentatge

Són molts els pares i mares d’Alcoi que busquen col·legi per al pròxim curs per als seus fills i filles, per aquest motiu, abans de període de prematrícula, els centres organitzen unes jornades de portes obertes, perquè les famílies puguen conéixer de primera mà cadascú dels col·legis públics de la nostra ciutat.

Enguany, aquestes jornades tornaran a ser presencials, i hi haurà dos horaris, de matí i de vesprada. Durant les visites els pares podran veure totes les instal·lacions, fer preguntes, i saber quin és el model educatiu que segueix cada centre escolar. Aproximadament les visites poden durar unes dos hores.

Per tal d’assistir no és necessari demanar cita, sols cal acudir a l’escola, i en el cas que siguen moltes famílies que acudisquen, es faran diferents grups.

Respecte a les dates de les portes obertes, el CEIP Miguel Hernández serà el primer centre que realitzarà aquestes jornades el dia 28 de març. El dia 29 serà el torn del CEIP Sant Vicent, el CEIP Romeral acollirà als pares i mares el dia 30 de març, i finalment, tancaran les visites el dia 31 de març el CEIP Horta Major.

Font: Belén Rivas./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *