foradia cdturisme

El col·legi José Arnauda organitza jornades de portes obertes i diferents visites

L’objectiu és facilitar a les famílies que puguen conéixer el centre i el seu projecte educatiu, i seran els dies 21 de març al matí, i el 26 de març a la vesprada

El col·legi José Arnauda ha organitzat, un any més, jornades de portes obertes i diferents visites, amb l’objectiu de què els pares i mares interessats puguen conéixer de prop aquest centre, on poden cursar estudis les seues filles i fills. Amb l’arribada de la recta final del curs comença ja a preparar-se el pròxim, i una de les qüestions fonamentals és que les famílies coneguen el centre per a les noves incorporacions.

Des del col·legi José Arnauda han previst dos jornades de portes obertes, que seran els dies 21 de març, en horari de matí a partir de les 9.30 hores, i el 26 de març a la vesprada, a partir de les 18 hores. A més, si les famílies prefereixen una altra opció, com pot ser visites individualitzades o xicotets grups, també és possible i es pot reservar cita a la web del centre o telefonant al 96 533 03 58. L’objectiu és que cada família opte per l’opció que li resulte més còmoda i interessant.

Tant les jornades de portes obertes com la resta de possibilitats de visita permeten conéixer el projecte educatiu que té aquest centre, així com les instal·lacions i tot el que ajudarà a la formació de l’alumnat, tenint present que és un centre implicat en la societat, on el diàleg, el respecte, la solidaritat, la participació, la inclusió i la innovació són part del full de ruta. I on la implicació de tota la Comunitat Educativa: famílies, alumnat, professorat i personal no docent resulta imprescindible per a portar avant tots els objectius, i on la participació de tots està situada de manera normalitzada dins del procés educatiu en la vida ordinària del Centre.

La directora titular és María José Iborra i la directora pedagògica María Dolores Devesa, que encapçalen l’equip directiu d’un centre innovador i amb professorat competent i implicat. De fet, l’acompanyament és una de les senyes d’identitat, i a les jornades i visites coneixen el projecte educatiu, a membres de l’equip directiu i professorat que el fan possible, els espais del centre, les aules, en definitiva, tot el que les famílies necessiten y també resolen els dubtes que puguen tindre. Si acudeixen al matí tot açò ho poden veure en marxa, ja que l’alumnat té classe, mentre que si és a la vesprada tenen el suport de vídeos que apropen tot el que es fa. 

En l’àmbit acadèmic ofereixen des de l’etapa d’infantil 2 anys fins a 4t d’Educació Secundària Obligatòria, incloent-hi grups de Diversificació Curricular en 3r i 4t d’ESO, Batxillerat dual, Aula Específica d’Educació Especial i aules de Pedagogia Terapèutica per a totes les etapes i atenció d’Audició i Llenguatge, i a tot açò cal sumar els diferents serveis per facilitar el dia a dia a les famílies.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *