foradia cdturisme

L’alcalde d’Agullent es reuneix amb la directora de l’IVASS per a treballar en la posada en marxa del Centre de Dia

La directora de l’IVASS es compromet a obrir el Centre de Dia d’Agullent l’últim trimestre d’aquest any

L’alcalde d’Agullent, Pau Muñoz, s’ha reunit amb la directora de l’Institut Valencià d’Atenció Social-Sanitària (IVASS), María José Rico, amb l’objectiu d’abordar el retard en l’obertura del Centre de Dia d’Agullent. Pau Muñoz ha expressat la seua preocupació per la demora en la posada en funcionament d’aquesta infraestructura, cedida per l’Ajuntament d’Agullent, per acord plenari, el 4 d’abril de 2022 a la Conselleria de Serveis Socials i Igualtat, qui la va acceptar el 13 de juny del mateix any.

El Centre de Dia, la construcció del qual s’ha finalitzat des de fa mesos, representa una peça clau en la xarxa de serveis socials d’Agullent, oferint un espai vital per a l’atenció integral de persones majors i amb necessitats especials. No obstant això, malgrat els esforços realitzats per l’Ajuntament, la seua obertura s’ha vist retardada sense una explicació clara per part de l’IVASS.

En resposta a les demandes, la directora de l’IVASS ha reconegut els inconvenients generats pel retard i s’ha compromés a treballar estretament amb l’Ajuntament d’Agullent per a resoldre la situació de manera eficient i transparent. Així mateix, ha assegurat que el Centre de Dia estarà en funcionament l’últim trimestre d’aquest any.

L’alcalde d’Agullent ha agraït la disposició i el compromís de la directora de l’IVASS en la posada en marxa del Centre de Dia d’Agullent. Així mateix, Pau Muñoz ha emfatitzat la importància de mantindre una comunicació oberta i constructiva entre les dos institucions amb l’objectiu de garantir uns serveis públics de qualitat per al nostre poble.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *