foradia cdturisme

Raül Llopis: “Cal aplaudir que siga en la nostra llengua i amb un fort component cultural”

El regidor de Normalització Lingüística ens valora el que representa lesmuntanyes.com en el seu desé aniversari

Complir 10 anys és sens dubte una xifra per celebrar, en uns moments complicats per al sector, i valora l’esforç i l’aposta feta per l’empresa per portar endavant aquests projectes. Així ens ho trasllada el regidor de Normalització Lingüística de l’Ajuntament d’Alcoi, Raül Llopis, qui valora tindre lesmuntanyes.com amb aquestes paraules: “estic molt content de tindre un mitjà com aquest, en el que et pots assabentar de les notícies culturals, socials i, en definitiva, de tot allò que passa a les Comarques Centrals”.

Per a Raül Llopis, “el fet que siga tot en valencià, tant lesmuntanyes.com, com EL GRAT, és una qüestió que m’agrada molt, perquè ens ofereix comunicació i informació en la nostra llengua, un fet que és molt important”. Igualment, també destaca el fet que “la cultura té un protagonisme molt destacat a les seues informacions i això és una qüestió que valore”.

Aplaudeix l’aposta de l’empresa per oferir informació en paper i digital “i també cal aplaudir que siga en la nostra llengua i amb un fort component cultural”, i personalment és lector dels dos mitjans, com també comparteix notícies publicades a l’edició digital. El regidor desitja un bon futur, “perquè són mitjans molt necessaris”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *