foradia subscriutegrat

Ja està al carrer l’edició d’El Grat d’abril amb la festa com a protagonista

Alcoi, Cocentaina, Banyeres, Agullent i Onil celebren les seues festes, recollim la informació, així com tota l’actualitat de les comarques centrals

Amb l’arribada del mes d’abril les comarques es visten de festa. Alcoi, Cocentaina, Banyeres, Agullent I Onil estan immersos en la celebració de les seues festes patronals, i l’edició d’El Grat es fa ressò de totes aquestes festes.

Pel que fa a Alcoi, l’edició del mes d’abril inclou el suplement ‘Foc&Festa’, amb les entrevistes amb els dos Capitans i els dos Alferes, informació dels cinquanta anys del lliurament de claus per la filà Alcodianos, un reportatge sobre la presència de la pluja en l’estrena de la Festa, entrevistes amb el regidor de Festes i el president de l’Associació de Sant Jordi, el programa de Festes i el calendari d’entradetes, així com informació sobre la Glòria i el cartell de Festes obra de Joan Castejón, entre altres.

A més, recull també tota la informació sobre les festes de la Mare de Déu del Miracle de Cocentaina; les que es celebren a Sant Jordi en Banyeres; les que Agullent dedica a Sant Vicent Ferrer; i les d’Onil a la Mare de Déu de la Salut.

L’edició d’abril d’El Grat recull notícies sobre l’entrega dels Premis Joan Valls i Jordà i el Premi de Poesia Manel Rodríguez, la Jornada de Sociolingüística, les exposicions que es poden veure a Alcoi, les presentacions del nou disc de Jordi Gil i el cicle del Jazz Club El Mussol, amb un concert especial amb motiu del desé aniversari de lesmuntayes.com, que tindrà lloc el 17 de maig.

Igualment, porta una entrevista amb el regidor de Joventut i Salut Pública, Carles Sansalvador, i dins de l’apartat ‘Els nostres artistes al País Valencià’ tenim a Pascual Lucas, un apassionat de l’escena artística valenciana, així com els articles dels col·laboradors.

Les novetats referents a les pròximes obres del tren Alcoi-Xàtiva, que suma 22 euros més destinats per Adif i el descobriment d’una muralla del segle XIII al Palau Comtal són part de les notícies que es poden trobar a l’edició 757 d’El Grat, amb tota l’actualitat de les comarques centrals valencianes.

Per a poder tornar a gaudir d’El Grat de març, ací us deixem l’enllaç per a poder fer-ho en format digital, sols has de fer clic ací

Des d’El Grat us desitgem Bones Festes!

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *