foradia subscriutegrat

Àlex Agulló: “Va vindre a cobrir un espai, tant en l’àmbit territorial com lingüístic”

El professor i escriptor Àlex Agulló ens parla sobre el diari digital lesmuntanyes.com, que compleix 10 anys

A l’hora de parlar del desé aniversari de lesmuntanyes.com parlem amb el professor i escriptor Àlex Agulló, qui ens comenta que posar en marxa el diari digital “va ser una iniciativa molt positiva, ja que va vindre a cobrir un espai que no tenia massa cobertura, tant en l’àmbit territorial com lingüístic”. El fet de portar deu anys implica que es tracta “d’una iniciativa que està arrelada”, i que ha generat confiança.

Personalment, m’agrada, perquè t’ubica en el nostre territori i amb la cultura més pròxima, i això fa que els continguts t’arriben més, t’interessen i els sentes propers. M’agrada molt escodrinyar el diari digital i el de paper, amb les propostes que inclou i realment llig a gust els continguts”, ens comenta Àlex Agulló.

Destaca el paper fonamental que té com a mitjà de comunicació i el fet que siguen complementaris lesmuntanyes.com i EL GRAT. Àlex Agulló és col·laborador, i amb independència d’açò es declara seguidor dels dos i els dona lectura, amb els quals s’informa habitualment, i li desitja una llarga vida tant a l’edició digital com a la de paper.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *