foradia pressupostparticipatiualcoi

Mari Carmen i Marisa sobre el Fernando Reig: “algo no s’ha fet bé”

• Volem conéixer directament què opinen els veïns i veïnes de la ciutat respecte al pont Fernando Reig: quins problemes està ocasionant?...

El Pont de Fernando Reig és una de les infraestructures més importants per a Alcoi pel que fa a comunicació amb altres ciutats, en concret amb Ibi, Villena, Alacant… El Ministeri de Foment ha informat que la seua apertura als usuaris no tindrà lloc fins a dins de 13 mesos, quan hagen realitzat les obres pertinents per a la seua seguretat, que costaran al voltant de 10 milions d’€.

Volem conéixer directament què opinen els veïns i veïnes de la ciutat al respecte: quins problemes està ocasionant? Tenen tota la informació? Què és el que ha fallat des del seu punt de vista? Parlem amb Mari Carmen i Marisa.

Mari Carmen i Marisa estan ben assabentades de l’estat i actualitat del Pont Fernando Reig. Des del seu punt de vista, haurien d’haver començat avanç a reparar-ho.

Possiblement l’arrel del problema és que no s’han realitzat les tasques de revisió i manteniment com caldria, o “possiblement que el van voler fer tan modern que no el van fer resistent”.

Perquè com està situat damunt d’un barranc,si no ho fas en bones condicions i ben assegut, pot desestabilitzar-se”.

No acaba de comprendre’s que Alcoi tinga altres ponts, més antics encara (Sant Jordi, el Viaducte…), i que no hagen donat problemes greus mai: “Sant Jordi s’ha hagut de reparar, però no la seua estructura, que sí que està bé”.

Per aquest motiu, Mari Carmen i Marisa opinen que algo n’hi ha que no s’ha fet bé”.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *