foradia subscriutegrat

Cristina: “pujar sous i que els contractes no siguen temporals”

Parlem amb els nostres veïns i veïnes dels canvis haguts des de les anteriors eleccions municipals i autonòmiques • Com veuen la situació de la nostra ciutat • Expectatives, preferències i pronòstics de cara a les eleccions • A continuació, Cristina.

Com cada quinzena, eixim al carrer a valorar amb els nostres veïns i veïnes d’Alcoi la situació actual. Parlem dels canvis haguts des de les anteriors eleccions municipals i autonòmiques. De com veuen la situació de la nostra ciutat. De l’experiència concreta dels nostres conciutadans: com afecta la política a la nostra vida. De les expectatives, preferències i pronòstics de cara a les eleccions generals del 26 de juny.

Passeu i llegiu. Com sempre, us trobareu amb històries, opinions i experiències interessantíssimes.

A continuació, Cristina.

4

que isquera Podemos per davant del PSOE i que el PSOE fera un pacte de govern amb Podemos

Cristina és de Cocentaina, però ara viu a Alcoi. Recentment ha fet un curs de monitora d’educació especial i en l’actualitat està ocupada buscant faena.

Li preguntem sobre la seua opinió respecte a l’actualitat política. “Vaig veure ahir unes estadístiques i pareix que la gent va a votar menys que en desembre, i pareix que eixirà guanyant altra vegada el PP, és increïble i al·lucinant”.

Per què creus que segons les enquestes electorals el PP, sent en un partit imputat per corrupció, que conté tants casos de gent corrupta, tornarà a eixir electe? “No m’ho explique. És la gent major la que els continua votant i més quan els han clavat la por sobre el tema de les pensions”.

L’opció política que li agrada a Cristina és Podemos, en concret es mostra contenta del pacte que ha fet amb Compromís, Esquerra Unida i els partits territorials. “Lo seu seria que isquera Podemos per davant del PSOE i que el PSOE fera un pacte de govern amb Podemos”.

No obstant això, les paraules que estan tenint els dirigents del PSOE en referencia a Podemos són prou agressives: “perquè ara van a guanyar les eleccions. Després, quan isquen els resultats, ja miraran de pactar”. Encara que també està l’opció que demanen alguns dirigents socialistes de pactar amb el PP, la qual cosa, comenta Cristina, “seria horrible”.

Quan li preguntem a Cristina quines mesures haurien d’aplicar-se per tal de millorar la situació, ens respon clarament: “pujar els sous, perquè la gent puga consumir, i fer que els contractes no siguen temporals”.

Font: Rodrigo Paños./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *