foradia subscriutegrat

Una jornada de portes obertes i una Fira d’Associacions per presentar l’alberg Serra Mariola de Muro

Queda ubicat a les instal·lacions de l’antic hotel Vila de Muro i serà un espai multidisciplinar

Muro ha presentat les activitats per donar a conéixer l’alberg de l’IVAJ Serra Mariola, ubicat a les instal·lacions de l’antic hotel Vila de Muro. L’objectiu és obrir al públic aquest espai, que va més enllà del concepte d’allotjament, com un espai juvenil i d’oci educatiu i que estarà disponible perquè qualsevol població de l’entorn l’utilitze com a punt de trobada i intercanvi. També servirà per a realitzar activitats tant del municipi, com de caràcter mediambiental, donat que l’alberg es troba en un entorn d’elevat valor ecològic i mediambiental, amb accés a rutes de senderisme i altres activitats dins de l’àmbit esportiu i de l’educació ambiental.

Així, han preparat per al pròxim 27 d’abril una jornada de portes obertes i una Fira d’Associacions, on més de trenta entitats de Muro i comarca instal·laran estands amb informació per donar a conéixer a la població la seua activitat. També es podrà gaudir d’exposicions i d’una part lúdica amb actuacions de grups musicals locals per fomentar l’oci del municipi, així com activitats de dinamització per a la joventut.

L’acte va estar presidit pel director del IVAJ, Vicent Ripoll, qui va ressaltar “la importància d’aquesta jornada de portes obertes per donar a conéixer aquest recurs a mida de la joventut, així com totes les possibilitats que ofereix per la seua ubicació”. En aquest sentit, ha declarat que “som conscients que aquest espai és un lloc privilegiat i volem que la gent el conega i puga gaudir-ho, per això des del IVAJ continuarem treballant en conjunt per promocionar-ho i atraure així cada vegada més alberguistes”.

L’alcalde de Muro, Vicent Molina, va destacar que “l’Ajuntament, des de l’àrea de Joventut, ha treballat per organitzar aquesta jornada que aproparà als joves aquest espai privilegiat, un recurs fantàstic per a gaudir de la natura i de l’oferta cultural, turística i ambiental del nostre municipi. A més, estem treballant amb l’IVAJ per fer un conveni amb el qual els grups que s’allotgen en aquest espai puguen utilitzar les instal·lacions esportives municipals, la piscina, entre altres, per tal de fer-ho encara més atractiu”.

El director de l’alberg, Manuel Yanguas, va presentar les instal·lacions i ha puntualitzat que “l’alberg és un edifici de tres plantes amb un total de 6.060 m²”. Segons ha detallat, “la planta baixa disposa de recepció, sala d’oci, cuina, sala de TV, lavabos, sala polivalent, despatxos d’administració, consigna d’equipatges, menjador i dos ascensors. La segona planta està dedicada a habitacions, amb capacitat per a setanta-cinc places. A més, l’edifici compta amb una terrassa practicable amb gespa artificial i mobiliari exterior i amb quinze places d’aparcament tancat. Un espai amb totes les comoditats per a desenvolupar qualsevol activitat d’oci juvenil amb garanties”.

El tècnic de Joventut de l’Ajuntament de Muro, Fran Medina, va animar a la joventut a participar en aquesta jornada “que pretén implicar a la Joventut i garantir així la continuïtat de l’associacionisme de la nostra comarca. Per això, com a complement a la jornada, el divendres 26 s’ha organitzat una sessió formativa per a totes aquelles persones que estiguen interessades a posar en marxa una associació, siga del tipus que siga, puguen rebre tot l’assessorament necessari per a iniciar la seua activitat com a entitat”. 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *