foradia subscriutegrat

30 centres participen en la Fira de l’Estudiantat de Xàtiva

La Setmana de l'Educació està destinada a l'orientació acadèmica i laboral per als i les estudiants, i en aquest esdeveniment han pogut veure les exhibicions que han fet els diferents centres on han pogut conéixer la seua oferta

30 centres formatius i acadèmics han mostrat a estudiants quina és la seua oferta acadèmica i laboral dins de la Setmana de l’Educació que celebra la localitat de Xàtiva. En aquest esdeveniment s’han a un miler de visitants, molts d’ells alumnes procedents dels instituts xativins i també de la resta de centres de la comarca de La Costera.

La regidora de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva, Lena Baraza, ha explicat que: “És fonamental que les persones joves puguen conéixer tota la informació a l’hora de triar el seu futur. La informació als centres universitaris és molt extensa a través d’internet, però moltes vegades la informació de la formació professional no aplega de la mateixa manera. Per això és important aquesta Fira, per donar a conèixer totes les opcions possibles”.

Per la seua part, la regidora d’Educació i primera tinenta d’alcalde, Amor Amorós ha indicat que “aquesta és una oportunitat molt interessant per a l’alumnat perquè es troben representades totes les famílies professionals existents i així poden conéixer totes les eixides educatives i laborals, especialment pel que fa a la Formació Professional”.

Els centres que han estat participant en aquesta iniciativa han sigut l’Escola Oficial d’Idiomes de Xàtiva, el Conservatori Lluís Milan, la UNED, l’IES Vicente Gandía, l’Escola Superior d’Art i Disseny d’Alcoi, l’IES Sivera Font de Canals, l’IES Serra Mariola, l’IES Porçons, l’Escola de Viticultura i Enologia de Requena, l’IES Josep Segrelles, EL CIPFP Luis Suñer, l’IES Pou Clar, l’IES Les Foies, l’IES Vermellar, l’EFA Torrealedua, l’EFA La Malvesia, el CIPFP La Costera, l’IES Enguera, l’IES Sant Vicent Ferrer d’Algemesí, l’IES Doctor Lluís Simarro, l’IES La Canal de Navarrés, l’IES Isabel-Clara Simó, el Marcelino Olaechea, l’IES Josep de Ribera, l’IES Vallada, l’IES Manuel Sanchis Guarner i la Universitat Miguel Hernández. També han col·locat el seu estand altres serveis com ara InfoJove Xàtiva, Europe Direct, l’Espai Labora de Xàtiva i el Pacte Territorial Costera-Canal.

Durant el matí també s’han dut a terme exhibicions per part dels diferents centres, com ara una performance del cicle TSEAS (Tècnic d’Ensenyament i Animació Socioesportiva) de l’IES Vallada, una demostració de tall amb motoserra de l’IES La Canal de Navarrés i ‘EFA la Malvesia, un taller de falconeria i la preparació de degustació de plats per part de l’IES Enguera.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *