foradia elgrat

Xàtiva torna a sumar-se a la campanya “Recicla els teus aparells”

El repte és superar les més de 3 tones de residus recollits en la passada edició · L'acció es desenvoluparà en la localitat el 14 de juny, de 10 a 14 i de 16 a 20 hores

Xàtiva se suma, un any més, a la campanya “Recicla els teus aparells”, una iniciativa que té com a finalitat conscienciar a la població sobre la necessitat de reciclar, de manera correcta, els aparells elèctrics i electrònics.

L’acció està impulsada per la Generalitat Valenciana, a través de la Conselleria d’Agricultura i Medi Ambient, en col·laboració amb les majors plataformes del sector: Recyclia (Ecofimática, Ecoasimelec i Tragamóvil), ERP España, Ecolec, Ecotic, Ambilamp i Ecoraees.

La campanya de reciclatge es desenvoluparà en la localitat de Xàtiva el dia 14 de juny, de 10 a 14h i de 16 a 20h. Com en les passades edicions, un equip d’informadors ambientals, identificats amb la imatge de la campanya, recorrerà els principals carrers de la població en bicicletes amb remolc. L’objectiu és informar i recollir tots els aparells elèctrics i electrònics de menys de 20cm en desús que els veïns tinguen en les seues llars.

Amb la finalitat de motivar la participació, s’entregaran premis a tots els veïns que depositen els seus aparells en els remolcs de les bicicletes, com un Iphone X, una TV led o carregadors portàtils, entre moltes altres coses. A més, se sortejarà un Ipad a través de la pàgina de Facebook @reciclatusaparatos.

Amb aquesta campanya es pretén garantir el correcte reciclatge d’aquests aparells que, en moltes ocasions, acaben en els contenidors convencionals, amb l’alt grau de contaminació i el perill per a la nostra salut que genera aquest tipus d’accions.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *