foradia subscriutegrat

Rodrigo Paños: “Esperem que la vida de Les Muntanyes dure molts anys més”

Les Muntanyes compleixen 10 anys, i per això hem volgut preguntar-li a alguns dels nostres amics que significa el diari digital per a ells. Rodrigo Paños va ser un dels periodistes que ha omplit de lletres la web i hem volgut recordar amb ell el seu pas per Les Muntanyes

Rodrigo Paños va estar de periodista a El Grat, i va estar també al cap de poc temps del naixement del diari digital Les Muntanyes, que enguany compleix 10 anys. Justament per això, Rodrigo és una part de la història del nostre mitjà de comunicació i hem volgut comptar amb ell en aquest xicotet homenatge que fem des d’El Grat. Des del 2015 al 2019, el periodista va encarregar-se de donar vida a la web omplint-la d’actualitat, i des de la seua experiència explica que: “Va ser una experiència molt satisfactòria perquè la web Les Muntanyes era un servei molt important. Els diaris digitals, i concretament aquest, fan una tasca molt útil per a la ciutadania per a transmetre informació, i sobretot perquè en el cas d’El Grat i de Les Muntanyes es parla molt de la cultura més arrelada al nostre territori. En Les Muntanyes s’encarreguen d’oferir-nos una imatge fidel del que està passant al nostre voltant d’una forma diària, i és important tindre en compte la seua tasca”.

Paños ha aprofitat l’ocasió per a enviar a tot l’equip de Les Muntanyes un missatge de felicitació: “Esperem que la vida de Les Muntanyes dure molts anys més, precisament per això, perquè és un servei que beneficia molt a la societat, i esperem que continuen endavant amb moltíssima força”.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *