foradia subscriutegrat

Bocairent inaugura una nova edició de la mostra ‘Paraules pintades’

La mostra de pintura als balcons es podrà veure fins al dia 26 de maig, i posteriorment, visitarà altres municipis de la Serra de Mariola

L’exposició ‘Paraules pintades’ ha arribat a Bocairent i es podrà veure a la localitat fins al dia 26. Després anirà visitar altres localitats com Muro, Alfafara i Banyeres de Mariola. Com expliquen els organitzadors de la mostra, que són les regidories de cultura dels quatre municipis implicats, les associacions Art 92, Art Nostre, i el Centre Interdisciplinari d’Estudis Locals de Muro, gràcies a ‘Paraules pintades’ “es transformen cada façana en suport expositiu i converteixen l’espai públic en una gran sala d’exhibició del llenç creat pels artistes”. I és que, aquesta exposició té la particularitat que pot veure’s a l’aire lliure, ja que les obres d’art pengen dels balcons.

Xavi Molina, alcalde de Bocairent i regidor de Cultura, ha explicat que: “Igualment, la proposta té com a element singular la interacció de les arts plàstiques amb la literatura” i afegeix que: “Els vint-i-sis participants han hagut de seleccionar un text i crear la seua obra a partir de la interpretació pròpia del fragment triat”.

Aquesta exposició no és la primera vegada que es fa a la localitat de la Vall d’Albaida, i per això, el primer edil espera que es continue mantenint en el temps, i assenyala que “és un exemple de cooperació entre pobles”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *