foradia cdturisme

Banyeres recupera el servei d’autobús que connecta amb Villena

• L’autobús eixirà de Banyeres i passarà per Beneixama, Camp de Mirra, la Canyada i Biar (novetat del servei) per arribar finalment a Villena

 

Banyeres tornarà a tindre transport públic d’autobús per a desplaçar-se a Villena . El servei va quedar interromput després que l’empresa “Montescar”, que explotava la línia, no renovara la concessió. L’empresa “Francés” és la nova concessionària de la línia.

L’autobús eixirà de Banyeres i passarà per Beneixama, Camp de Mirra, la Canyada i Biar (novetat del servei) per arribar finalment a Villena. Els dies amb servei seran els dilluns i els dijous que siguen laborables. Pel que fa als horaris, eixida de Banyeres a les 8:45 h i tornada des de Villena a les 13:00 h.

La renovació del servei s’ha produït, per diverses gestions de l’Ajuntament de Banyeres de Mariola, entre altres, amb la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori. L’Ajuntament de Banyeres de Mariola, junt amb altres consistoris dels pobles implicats, van reclamar a Conselleria que es tornara a licitar la línia perquè es complira la Llei valenciana de mobilitat que estableix “una xarxa de transport adequat que permeta la major connexió possible entre els municipis”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *