foradia subscriutegrat

Tibi es converteix en escenari dels XXV Premis Sambori

La localitat va acollir l'acte de lliurament de premis, en aquesta edició on han participat més de 3.500 alumnes de les comarques de l'Alcoià i El Comtat

Tibi ha sigut el municipi on s’ha celebrat enguany l’acte de lliurament dels XXV Premis Sambori. Enguany han participat més de 3.500 alumnes procedents de 36 centres educatius, de tots els nivells, de l’Alcoià i El Comtat. Els guanyadors d’aquestes comarques passaran a la fase final, on el seu relat competirà amb la resta de guanyadors de les comarques valencianes.

En total, segons han comentat des de l’organització, hi han participat unes 30.000 alumnes de tot el territori valencià.

Vora 300 persones van reunir-se en aquest acte celebrat a l’Era del Teular, on es van donar els guardons de totes les categories. Francesc Gisbert, de la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i El Comtat, va destacar (en representació dels 30 membres que han estat com a jurat), que enguany hi ha hagut molt bona qualitat als treballs presentats, i va animar a tots els participants a continuar escrivint en la nostra llengua.

En aquest enllaç pots consultar qui han sigut tots els premiats d’aquesta edició.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *