foradia subscriutegrat

Nou torneig infantil d’escacs a Alcoi

El Club d'Escacs Tabiya d'Alcoi ha organitzat aquesta jornada per a promocionar els escacs escolars que se celebrarà el dissabte 18 de maig a la Filà Aragonesos d'Alcoi

El dissabte 18 de maig a la vesprada, el Club d’Escacs Tabiya Alcoi organitzarà el seu Torneig Infantil d’Escacs, amb la finalitat de promocionar els escacs escolar, ja que podran jugar xiquets i joves federats i no federats, des de Sub 8 a Sub 16.

La competició es dividirà en 2 tornejos, el Sub 8 – Sub 10 – Sub 12 que jugaran junts, i el Sub 14 – Sub 16 que jugaran entre ells. Els premis es donaran per a cada categoria, tancades per rigorós ordre de classificació i no acumulables.

Aquest esdeveniment forma part del II Circuit Infantil Intercomarcal, on participen Clubs del sud de la província de València, i que en aquesta temporada s’ha incorporat el Club Tabiya Alcoi.

Els 3 primers classificats juntament amb la 1a Femenina i el 1r Local de cada categoria, rebran Trofeu i llibre d’escacs. I entre els atractius i interessants premis figuren que els campions de cada categoria tindran les despeses pagades de la inscripció al Campionat d’Espanya Sub de la seua categoria. Hi haurà medalles, obsequis i berenar per a tots els participants.

El torneig que compta amb diversos col·laboradors, se celebrarà el dissabte 18 de maig en la Filà Aragonesos d’Alcoi, a partir de les 16:15 hores, jugant-se al millor de 7 partides, a ritme llampec o Blitz de 7 minuts per jugador més 3 segons d’increment per jugada.

Està prevista la participació de jugadors de la província d’Alacant, i de la resta de la Comunitat Valenciana, sobretot de la província de València.

Com es veu, és una molt bona iniciativa per part del Club d’Escacs Tabiya Alcoi, per a promocionar els escacs escolar.

Els interessats a participar poden enviar un WhatsApp o cridar al telèfon del director del torneig i àrbitre principal, Ximo Corbí, 653.97.97.10 , així com escriure al correu electrònic joaquincorbi7@gmail.com. Tota la informació figura en la pàgina web que trobaràs a aquest enllaç.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *