foradia subscriutegrat

La marxa de la dignitat a les comarques

El diumenge dia 16 de març des de Cocentaina a Alcoi -volta als ponts inclòs- actes que culminaran el dia 22 de març amb la marxa de la dignitat a Madrid.

A les nostres comarques, els veïns i veïnes que estan preparant la campanya de mobilitzacions convoquen a tots aquells que vulguen sumar-se, a les reunions que tindran lloc al mateix Club d’Amics de la UNESCO c/ Cid, 12 tots els dimecres a partir de les 19’30h.

“Contra l’atur, la precarietat, les retallades i la repressió. No al pagament del deute. Ja hi ha prou de retallades. No a la troica.”

A iniciativa de la Cimera Social pels Drets Cívics, al Club d’Amics de la UNESCO d’Alcoi es van reunir veïns d’Alcoi, Muro, Cocentaina, Ibi i Castalla amb l’objectiu d’organitzar diferents actes que culminaran el dia 22 de març amb la marxa de la dignitat a Madrid.

 generic4_redux-723x1024

“Davant la cada cop més difícil situació en la que ens trobem la majoria de famílies, hem de donar una autèntica resposta col·lectiva i massiva, perquè cada dia que passa la situació és més agònica i difícil”. L’objectiu és unir a tots els col·lectius i persones que al llarg d’aquests anys ja s’han manifestat en contra de les polítiques de retalls que s’han fet des del govern i fer-les convergir en una gran concentració a Madrid.

D’entre les activitats que s’han proposat estan la de divulgar els motius de la convocatòria, organitzar actes públics per informar de les reivindicacions, fer una marxa de la dignitat el diumenge dia 16 de març des de Cocentaina a Alcoi -volta als ponts inclòs- i organitzar autobusos amb el màxim de gent possible per desplaçar-se a Madrid el dia 22.

 

“La dignitat no ens la poden retallar, i serà la dignitat la que recorrerà tot l’Estat des de diferents punts del territori amb columnes que arrepleguen tot el sentir del poble que defensa la justícia social.”

Algunes de les reivindicacions exigeixen “la derogació de totes les contrareformes imposades: laborals, de les pensions, educatives, sanitàries, de l’avortament, de repressió ciutadana, etc… La paralització de tots els desnonaments, garantint el dret fonamental de l’habitatge i els serveis bàsics d’aigua i energia. Uns serveis públics de qualitat, universals i gratuïts. Que la Banca torne el préstecs i siga nacionalitzada. Una democràcia de veritat”.

La Cimera Social pels Drets Cívics anima a tots els ciutadans/nes que es mobilitzen per unes condicions de vida dignes, i els insta a la lluita pel pa, el treball, la casa, els drets i la dignitat.

 http://marxadeladignitat.org/

 

 

Font: Marxes per la dignitat 22M, per Jordi Santonja


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *