foradia subscriutegrat

Alcoi en l’encontre XarxaFP a Breda

L’Ajuntament va acudir la passada setmana a l’encontre anual de la xarxa, celebrat a la ciutat holandesa de Breda

20140311 Reunió Xarxa FP

Alcoi acollirà l’Assemblea General de la XarxaFP amb representants de tota Europa

 Aquesta setmana passada, representants de l’Ajuntament d’Alcoi, es varen desplaçar a la ciutat holandesa de Breda per a participar en la  XV Assemblea General de XarxaFP, associació de la qual forma part la ciutat d’Alcoi, per a, entre d’altres ciutats europees, facilitar l’intercanvi entre estudiants de FP per a realitzar les pràctiques en empreses europees.

A més d’estretir contactes amb els ‘mobility managers’ d’aquestes ciutats, en unes intenses jornades de treball, a la reunió es va triar per unanimitat, com a seu de la XVI Assemblea General a la ciutat d’Alcoi, amb la qual cosa la nostra ciutat es convertirà en referent de la mobilitat dels alumnes en Europa.

Així, Alcoi acollirà durant diversos dies a representants de ciutats com Berlín, Roma, Istanbul, Barcelona, Munic, Anvers, Madrid, Lyon, Torí i altres, per a tractar i analitzar el desenvolupament de tota l’activitat d’intercanvi al llarg d’aquest any 2014.

A l’assemblea de Breda van assistir el director de l’àrea d’Innovació Alexandre Martínes i la tècnic de l’Agència de Desenvolupament Local Magui Candela, que van participar activament en les jornades de treball per tal d’aconseguir tant que Alcoi siga destinació d’alumnes europeus en pràctiques, com també facilitar l’experiència d’alumnes alcoians a altres localitats del continent. En paraules del propi Martínes, “la XarxaFP és hui per hui un instrument molt important per a que els nostres alumnes culminen la seua preparació de la millor forma possible: amb una experiència prelaboral que els permet posar en pràctica les seues especialitats, practicar i aprendre altres idiomes, i viure una experiència única dins el seu desenvolupament personal i professional. Per això, creiem que és molt important seguir apostant per aquesta plataforma europea que ens dóna l’oportunitat d’accedir a un ensenyament professional de major qualitat. I dins aquesta aposta per la internacionalització, què millor que fer que Alcoi siga la capital de la XarxaFP l’any vinent, acollint una assemblea que portarà a molts visitants de fora, i que a més permetrà a les nostres empreses conèixer de prop aquest interessant projecte d’intercanvi”.

  

Font: Comunicació Ajuntament Alcoi


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *